Yeşiliz  Anaokulu Ziyaretimiz

Yeşiliz Anaokulu Ziyaretimiz

Yeşiliz  Anaokulu Ziyaretimiz

Okulumuz 11 / A Sınıfı öğrencileri ile  10 / A  Sınıfı Green  e Twinning öğrencilerine  Yeşiliz Anaokuluna bir gezi düzenlendi. Bu gezi ile öğrencilerimizin derslerde gördüğü teorik bilgileri  yerinde, yaparak ve yaşayarak öğrenme fırsatı sunuldu. Öğrencilerimiz gidilen kurumda gözlem, inceleme ve uygulama yaptılar. Öğrencilerimiz  sanat etkinliği, müzik etkinliği ve fen etkinliklerinden örnekler uyguladılar. Kurumun eğitim modeli hakkında bilgiler alıp, yapılan etkinlikleri görme şansı elde ettiler. Kurumda kullanılan okul öncesi materyalleri inceleyip fikir sahibi oldular.Okulumuz öğrencilerine bu öğrenme ortamını sunan ve kapılarını sonuna kadar açan Yeşiliz Anaokuluna teşekkürlerimizi sunarız.

12.03.2024 48

12-03-2024